Ana Arı Kazanmak İster Misiniz?

3 sene önce
4.656 izlenme

Sizlere bir ana arı kampanyasından bahsetmek istiyoruz. http://www.anaari.gen.tr/ sitesinde bulunan yazıya yorum yapılması durumunda bir adet ana arı vereceğini yazmış. Siteye bakıldığında bir çok ana arı ırkı mevcut ve kazanmanız durumunda sizin istediğiniz ana arıyı gönderiyorlar.

AŞAĞIDA YAZILANLAR ANA ARI HEDİYESİ YAPAN SİTEDEN ALINTIDIR.

Değerli arıcımız sitemize hoşgeldiniz… Bu yazının altında bulunan yorum kısmına bir cümle mantıklı bir şeyler yazanların arasında yapılacak olan çekiliş ile bir adet ana arı gönderilecektir. Ana arı hediyesini kazanan kişi hangi ırktan isterse o ırktan gönderilecektir.

Avrasya Bal Arıcılık olarak Türkiye’nin belirli bölgelerinde bulunan illerde üretmiş olduğumuz ana arı ırklarını siz değerli arıcılarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Ana arı gönderimlerimiz Nisan ayının hava şartlarına göre önce veya erken olabilir 2.haftası gibi göndermeye çalışacağız.

Üretmiş olduğumuz ana arı çeşitleri olarak; karniyol, belfast, italyan, belfast, kafkas ve damızlık ana arı üretimimiz vardır. Sitemizden ana arılarla ilgili bilgiler edinebilir ve bizlere sorular sorabilirsiniz.

Hediye Ana Arı Başlangıç Tarihi : 18/01/2015

Hediye Ana Arı Bitiş Tarihi : 18/04/2015

Çekiliş sonucu kamera karşısında herkesin yaptığı yorumdaki kullanıcı adına göre yapılacaktır veya yorum yapanları birden başlamak üzere sayılar verilerek yapılacaktır. Bir mail adresi ile bir kişinin yorum yapma izni vardır. Birden fazla yorum yapanların yorumları geçersiz sayılacaktır. Kendinizin adına başkalarının yorum yapmasını sağlayabilirsiniz.

Hayırlı ve uğurlu olsun.

hediye ana arı kazanmak için tıklayın

Bir önceki yazımız olan Arıcılık Yapanlar ve Bal Yiyenler başlıklı makalemizde ARICILIK, arıcılık yapan ve Bal hakkında bilgiler verilmektedir.

Kullanıcı
Kanalda toplam 1025 adet video bulunuyor.
BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap
10 Yorum Yapıldı
  1. ismail dedi ki:

    yığılca arısı çanakkale iklimine uyum sağlarmı?

    1. arclkvdlr dedi ki:

      Uyum sağlar.

  2. yunus dedi ki:

    ben ariyi cok seviyorum ama o beni hic sevmiyor ari zehri allerjisine ne yapmaliyim biz bu ariyi kendimiz gelip alsak fiyati ne olur

  3. Şehriban özdemir dedi ki:

    Ben bu Nisan daglara kovan koymayı demeyecektim ama inşallah bana çıkar hepsinden Dünyalar benim olur birde benim düşündüğüm daga kovan koymak çekiliş sonuna kadar dua edeceğim

    1. arclkvdlr dedi ki:

      Şehriban, yorum çekiliş yapılacak siteye yapmanız gerekiyor buraya değil. Biz sadece haberini yaptık.

  4. Şehriban özdemir dedi ki:

    Bütün ARI ırkları aynı ortamda yaşayabilirmi ? farklı faklı kovanlarda

  5. İBRAHİM dedi ki:

    ana arı peteğe yeni yumurtlamış 2014 te üretilen bir ana.

  6. mutafa Akcebe dedi ki:

    belfast arı ırkı şekerci arıcılar için daha uygundur tespiti doğrumudur.?

    1. arclkvdlr dedi ki:

      Öyle bir şey söylemek yanlış olur ama belfast ana arının bal sırlaması iyidir.

  7. adem yavuz dedi ki:

    ana arı ihtiyacı olanlar için mükemmel bi özüm tabi nasip cekiliş yüzüe gülmeli hayırlı sezonlar diliyorm tüm arıcı camiasına saygılar samsundan….