Ana Arı Üretim Metodu

4 sene önce
1.289 izlenme

Daha fazlası için: Arıcılık Videoları : Arıcılık Televizyonu: A.

Her bölge ve iklim koşulunda aynı anda bağımsız 4 koloni yetiştirme ve besleme imkanı sunar. Koloni başına düşen yaşam alanı ana arının kalitesini artırıp, d.

Arıcılık Malzemeleri: Daha fazlası için: Arıcılık Videoları : .

arı sokması pastası Bienenstich,arı sokması pastası Bienenstich tarifi,arı sokması pastası Bienenstich 2013,arı sokması pastası Bienenstich nasıl yapılır,arı.

Daha fazlası için: Arıcılık Videoları : Arıcılık Televizyonu:

The special spacers included in the design provide the bees with enough space to move by keeping the excluder from covering the frames. Bal.

5 gün önce test çerçevesi vermiştik. Kontroller sırasında memeleri görememiştik; Video kayıtlarında farkettik.

İnvert şurup yapımı. Ekim ayı içinde yapmış olduğumuz invert şurubu videoya aldık. İnvert şurup diğer şuruplar gibi kokmuyor, arı nedense bu şurubun kokusunu.

Arıcılık Malzemeleri: Arıcılık Videoları : Arıcılık Televizyonu:

Arıcılık adına daha fazla video izlemek için youtube kanalımızı takip ediniz: bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Koloni bölmek, eylül ayının başı ve Dr.İsmail abim benim arıları böleceğiz diye tutturdu, bende böldüm. Bölünen kolonilere hazır ana arı verildi. Bölünen kol.

Anasız kopuk kovana larva transferi.

Daha fazlası için: Arıcılık Videoları : Arıcılık Televizyonu:

Detaylı Bilgi için: .

Organik arıcı Kemal SARAÇ’ ın kovana kat vurma işlemi sırasında yaptığımız röpörtajı siz değerli dostlarla paylaşıyoruz. Kovana nasıl kat vurulması gerektiği.

Arıcılık Malzemeleri: Arıcılık Videoları : Arıcılık Televizyonu:

Arıcılık adına sormak istediğiniz soruları sorabilir aynı zamanda tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Arıcılık Videoları: .

yabancı arılar kovandaki balı yağmalarken.

Daha fazlası için: Arıcılık Videoları : Arıcılık Televizyonu:

Daha fazlası için: Arıcılık Videoları : Arıcılık Televizyonu:

Bir önceki yazımız olan ANA YETİŞTİRMEK, ANA ARI ÜRETİMİ başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kullanıcı
Kanalda toplam 1025 adet video bulunuyor.